"Kopytko"
Koniarz
Jak jakiś koński film będzie szedł w telewizji to mozecie tu napisać Ostatnio na jedynce (albo dwójce) emitowany był serial "Karino" ale już się niestety skończył. Kiedyś na animal planet chodziło "Wszystko o jeździectwie", "wszystko o koniach" i "Życie w siodle" ale tuż już chyba tego nie puszczają. Na polsacie chodziły kiedyś "Przygody w siodle"-bardzo fajny serial ale trochę "kolorowy"
Ale też już go nie emiyują. Szkoda że te wszystkie programy już nie chodzą....
Wiem że co dwa tygodnie w środę na PolsatSport są emitowane jakieś zawody w skokach Oglądam to, ale często zapominam
JAk będziecie pisać o jakimś filmie to nie zapomnijcie podać: tytułu, daty, godziny i kanału który go transmituje Mam nadzieję że temat się rozwinie
Pzdr
Koniarz
W ogóle uważam że stanowczo za mało o koniach chodzi w TV W ogóle o zwierzętach też...Tylko na animal planet ciągle o zwierzakach coś idzie. A tak to na naszych polskich kanałach mało co puszczają
Straszna szkoda
Poniedziałek godz. 19.00 Animal planet "Życie w siodle"
"Życie w siodle
poniedziałek 2 kwietnia o 19:00
Seria ukazująca tajniki dresażu i skoków przez przeszkody z perspektywy młodych, ekscentrycznych właścicieli koni, Eda i Nadii Brook, ze stajni Caldecote Farm.
Program „Życie w siodle” to wspaniała okazja poznania kulisów jeździectwa, od lekcji jazdy konnej poprzez szkolenie ogierów aż po prestiżowe zawody.
Ed i Nadia nie tylko prowadzą stajnię, również kupują, trenują i sprzedają ogiery. Niedawno wyszkolili dwa czteroletnie wierzchowce: Uptown Boya i Doca, które po raz pierwszy przystąpiły do zawodów w skokach przez przeszkody. Uptown Boy zapowiada się na prawdziwą gwiazdę. Natomiast Doc jest nadal lękliwy, wciąż boi się hałasu i otoczenia."
Zazdroszczę tym, którzy mają Animal planet...
Koniarz
Dock zostanie wykastrowany Oglądałam to już pare razy
W niedziele o 12:00 chodzi "Horse Tails", a pół godziny później właśnie "Życie w siodle"
Powiem Ci że to "Życie w siodle" nie jest takie bardzo ciekawe To pierwsze jest 10000 razy lepsze !! Dużo rzeczy można się z tego dowiedzieć
A Saddle club oglądałaś??
http://www.saddleclubtv.com/home.htm
Koniarz
Oglądałam Dość fajne było, ale dziecinne
TAk jakby w jeździectwie nie istniało coś takiego jak anglezowanie, półsiad, pełny dosiad...itp. W ogóle o tym nie mówili, tylko HOP na konia i już...
Koniarz
W sumie racja Ale jak małe dziecko to zobaczy to od razu wszystko mu si.e takie piękne wyda
Jakby konie nigdy nie okazywały złości i były posłuszne jak psy
A koń czasem może zrobić krzywdę
Prawda. Ja przed tym jak zaczełam jeździć, myślałam, że jazda konna jest taka łatwa i prosta jak to wyglądało na filmie: wsiadasz i galopujesz po łące. A moje "jeździcekie" początki były dość trudne... Ale się nie poddawałam i doszłam aż do tego momentu
Koniarz
I o to chodzi Nie można się nigdy poddawać
Szczególnie jak koń zacznie wierzgać